Chord Ukulele Iso Tanpo Kowe - Denny Caknan

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Iso Tanpo Kowe - Denny Caknan yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  F  G  C

             F
ademe wengi iki..
G                      C
 elingke sumpah lan janji..
     Bm            Am
sing wis buk blenjani
              Dm
karo koe cah ayu..
                G
sing wes gawe tatu..
              C
teko ning uripku..

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C 
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe.
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

Musik :
F  G  Em  Am
Dm  G  C

C                F
 semulir angin dalu..
G                 C
 elingke esem guyumu..
  Bm          Am
soyo tambah jeru
                   Dm
jeru tembus ning dodo..
                 G
mergo buk tinggalno..
                 C
koe milih wong liyo..

Reff :
             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C 
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

             F
 opo ra ngelingi..
                 G
 sopo sing ngancani..
               Em
 sopo sing nulungi..
                Am
 pas koe susah ati..
             Dm
 saiki wes bedo..
               G
 koe ninggal lungo..
                C 
 soyo nambahi loro..

                F
 pancen iki dalane..
              G
 tak kuat-kuatke..
                  Em
 tak ikhlas-ikhlaske..
                         Am
 nanging bakal tak buktekke..
                Dm
 dongaku nggo koe..
                G
 langgeng selawase..
               C
 aku iso tanpo koe..

 Am           Dm
  tutukno lakumu..
              G
 rasah mikir aku..
                   C  F  Em  Dm  C
 mergo aku wes ra tatu..


By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Denny Caknan