Chord Ukulele Ikhlaske Sliramu - Seli Arnelita

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
G

C                   A
yen.. iki wes takdirku..
       Dm
tak tompo.. ikhlas..
       Fm     G
tak tompo.. legowo..

  C                  G
wengi iki.. sing ra ono lintang..
     Am                Em
nggambarke loro.. ning ati kulo..
    F            G
mungkin wes takdire
       Em         Am
kowe lungo seko kene
       F    G      C
tak trimo.. opo anane..

C                    G
jan..jimu.. sing tak eleng-eleng..
  Am                    Em
kowe bakal setyo.. ning ati kulo..
       F           G
akhire mbok sepelekke
    Em          Am
aku mbok tinggalke
          Dm         G            C
ra ngrasakke.. aku kelaran neng kene..

    Am       Em
umpomo.. iki wes dalane..
       F
tak tompo.. kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi..
    Am           Em
semogo.. dalan amber dinggo kowe..
    F               G
ra ono.. tok larani koyo aku..

Reff :
      F        G 
lungo o.. sing adoh ra sah
  Em          Am
bali neng uripku
    Dm              G
aku wis wegah.. ngrasakke loro
C            
neng jero dodo..

      F      G
dan semo..ga cintamu
  Em           Am
kekal dengan dia..
    Dm
aku mung iso..
Fm          G          C
mung iso ikhlaske sliramu..

Musik : 
C

    Am       Em
umpomo.. iki wes dalane..
       F
tak tompo.. kehendake
   C           G         
Gusti sing maringi..
    Am           Em
semogo.. dalan amber dinggo kowe..
    F               G
ra ono.. tok larani koyo aku..

Reff :
      F        G 
lungo o.. sing adoh ra sah
  Em          Am
bali neng uripku
    Dm              G
aku wis wegah.. ngrasakke loro
C            
neng jero dodo..

      F      G
dan semo..ga cintamu
  Em           Am
kekal dengan dia..
    Dm
aku mung iso..
Fm          G          F
mung iso ikhlaske sliramu..

      F        G 
lungo o.. sing adoh ra sah
  Em          Am
bali neng uripku
    Dm              G
aku wis wegah.. ngrasakke loro
C              
neng jero dodo..

      F      G
dan semo..ga cintamu
  Em           Am
kekal dengan dia..
    Dm
aku mung iso..
Fm          G          C
mung iso ikhlaske sliramu..



By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Seli Arnelita