Chord Ukulele Grahono - Dike Sabrina

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Em  F  F  G  C

C
liwat angin wengi
         Em
tak titipne roso kangenku..
  F
nggonku nandang rindu
      G
kangenku marang sliramu..

C
nelongso rasane
         Em
tresno raono dalane
F
opo pancen tresno
       G              C
iki ra kudu.. biso nduweni..

C
akehe pepalang
         Em
ngalangi dalan katresnan..
F
dhedheting ratri
        G
sumunar nyawang esemmu..

C
pendo grahono
          Em
kang biso ngurangi..
F
endahe sang suryo
        G               C
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) 
C  F  G  C

(Chorus)
C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) 
C  Em  F
F  G  G  C
 
C
akehe pepalang
         Em
ngalangi dalan katresnan..
F
dhedheting ratri
        G
sumunar nyawang esemmu..

C
pendo grahono
          Em
kang biso ngurangi..
F
endahe sang suryo
        G               C
sumunar ambyar.. madhangi bumi..

(Intro) 
F  G

(Chorus)
C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..

(Intro) 
F  G

C        G         Am    Em
tresnoku kang gede raono dalane
F           C        G
amergo sliramu.. wis kadung dijodohne..
C         G        Am      Em
mung aran jenengmu kepatri ning ati
F            C
bakal tak simpen..
   G                     C
sampek mbenjang.. tekane pati..


By: ukuio.com

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Dike Sabrina