Chord Ukulele Tresnomu Dadi Kenangan - Deviana Safara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
Am  Em  Am  C
Dm  Am  Dm  G  Am

[verse]

Am         Em       Am
Aku iseh durung lali--
       Dm                    C
Marang sliramu sing tak tresnani
        Dm                     Am
Senajan papan panggonmu aku ra ngerti
         G                      C
Roso tresno iki tak simpen neng ati

[interlude]

Dm    G  Am

[verse]

Am         Em    Am
Aku iseh kelingan--
       Dm           C
Wong loro nali katresnan
        Dm                Am
Senajan sliramu ilang tanpo paran
         G                    C
Tresnamu lan sliramu dadi kenangan

[interlude]

Am  Em  G  C
Am  Em  G  Am

[chorus]

        Am                Em  Am
Tembang tresnamu sing tak gugu--
                 Dm         C
Mung biso gawe tangise batinku
      Am               Em  Am
Janji tresnomu marang aku----
               Dm      C  G
Mung biso ngelarani atiku

   Am                    Em   Am
Saiki aku mung keronto ronto----
                 Dm       C
Kelingan sliramu sing tak tresno
    Am                    Em   Am
Opo sliramu pancen wes ra kroso--
               Dm          G
Aku neng kene iseh nyimpen roso
     C
Roso tresno

[interlude]

Am  Em  Dm  Am

[verse]

Am         Em
Aku iseh kelingan
       Dm         C
Wong loro nali katresnan
        Dm                Am
Senajan sliramu ilang tanpo paran
         G                    C
Tresnamu lan sliramu dadi kenangan

[interlude]

Am  Em  G  C
Am  Em  G  Am

[chorus]

        Am                Em  Am
Tembang tresnamu sing tak gugu--
                 Dm         C
Mung biso gawe tangise batinku
      Am               Em  Am
Janji tresnomu marang aku----
               Dm      C  G
Mung biso ngelarani atiku

   Am                    Em   Am
Saiki aku mung keronto ronto----
                 Dm       C
Kelingan sliramu sing tak tresno
    Am                    Em   Am
Opo sliramu pancen wes ra kroso--
               Dm          G
Aku neng kene iseh nyimpen roso
     C
Roso tresno




By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Deviana Safara