Chord Ukulele Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

         F
opo aku kudu.. sugeh..
G                    C
ben aku iki biso kok pi..lih..
A                   Dm
 yen ngono kuwi caramu..
                     G
mung mandang kamulyanku..
                 C
tresnamu amung semu..

Intro : 
F  G  C  A
Dm  G  C

  Am                   F
sayang sabarku ono batese..
        G                      C  E
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
  Am                   Dm
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
         G                       C
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
          F
opo wis lali.. tenan..
G                     C
karo aku sing tau kok sayangi..
A                   Dm
 tego tegane mblenjani.. janji..
      G                         C
karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

          F
opo aku kudu.. sugeh..
G                    C
ben aku iki biso kok pi..lih..
A                   Dm
 yen ngono kuwi caramu..
                     G
mung mandang kamulyanku..
                 C
tresnamu amung semu..

Musik : 
F  G  C  A
Dm  G  C

  Am                   F
sayang sabarku ono batese..
        G                      C  E
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
  Am                   Dm
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
         G                       C
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
          F
opo wis lali.. tenan..
G                     C
karo aku sing tau kok sayangi..
A                   Dm
 tego tegane mblenjani.. janji..
      G                         C
karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

          F
opo aku kudu.. sugeh..
G                    C
ben aku iki biso kok pi..lih..
A                   Dm
 yen ngono kuwi caramu..
                     G
mung mandang kamulyanku..
                 C
tresnamu amung semu..

                   Dm
yen ngono kuwi caramu..
                     G
mung mandang kamulyanku..
                 C
tresnamu amung semu..




By: ukuio.com
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Shinta Arsinta