Chord Ukulele Ra Usah Mikir - Fitri Tamara

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Ra Usah Mikir - Fitri Tamara yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro :]
C  G  Dm  Am
C  G  Em  Am

[verse :]

         Am                G
Saben bengi aku mung ketok ketoen
       Em                Am
Rupamu teko ning angen angen
         Am             G
Tak bayangke awakmu ono ning kene
            Em               Am
Tak ngge ngibur ngilangke kangene

[rap :]

Am
   tak jaluk sing ikhlas sabaro kowe
Em
   ra usah mikir aku ra nglaleke
Am
   ndungo’o supoyo aku neng kene
Em                          Am
   iso kuwat nglakoni cobane

[chorus :]

   C                       G
Ojo nyongko lungoku ning kene
           Dm                Am
Iso nglaleke tresnoku ning kowe
   C                       G
Tak sebut terus jenengmu ning kene
        Em              Am
Supoyo kowe ugo ra biso nglalekne

[verse :]

         Am                  G
Janji setio sing wes tau di ikrarke
        Em          Am
Mugo mugo ra dadi nglarakke
         Am                    G
Nadyan adoh jarak pisahku ro kowe
     Em               Am
Ojo dadi lunture tresnane

[chorus :]

      C                   G
Mugo mugo lungoku ning kene
          Dm               Am
Iso ngge modal mbahagiake kowe
     C                      G
Niat tulus merantauku yo ning kene
        Em                 Am
Ra ono niat kejobo mung kanggo kowe

[musik :]
C  G  Dm  Am
C  G  Em  Am

[verse :]

         Am                G
Saben bengi aku mung ketok ketoen
       Em                Am
Rupamu teko ning angen angen
         Am             G
Tak bayangke awakmu ono ning kene
            Em               Am
Tak ngge ngibur ngilangke kangene

[rap :]

Am
   tak jaluk sing ikhlas sabaro kowe
Em
   ra usah mikir aku ra nglaleke
Am
   ndungo’o supoyo aku neng kene
Em                          Am
   iso kuwat nglakoni cobane

[chorus :]

   C                       G
Ojo nyongko lungoku ning kene
           Dm                Am
Iso nglaleke tresnoku ning kowe
   C                       G
Tak sebut terus jenengmu ning kene
        Em              Am
Supoyo kowe ugo ra biso nglalekne

[verse :]

         Am                  G
Janji setio sing wes tau di ikrarke
        Em          Am
Mugo mugo ra dadi nglarakke
         Am                G
Nadyan adoh jarak pisahku ro kowe
     Em               Am
Ojo dadi lunture tresnane

[chorus :]

      C                   G
Mugo mugo lungoku ning kene
          Dm               Am
Iso ngge modal mbahagiake kowe
     C                      G
Niat tulus merantauku yo ning kene
        Em                 Am
Ra ono niat kejobo mung kanggo kowe

[outro :]
C  G  Dm  Am
C  G  Em  Am




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Fitri Tamara