Chord Ukulele Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  G
F  G  C

  C        G 
kenangan masa lalu
  Am           G
saat bersamamu
   F            G
berkhayal bakal urip
     C
sesandingan..
     Em
tapi kenyataane
      Am
saiki nyanding liyane
    F       Dm
aku ikhlas pasrah karo
  G
kahanane..

  C          G 
cukup pisan iki aku
   Am            G
nandang loro ati
  F          G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani..
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
 Dm          G
aku mbok larani..

Int. 
F  G

Reff :
  F        G
lilo aku lilo
  Em           Am
pasrah kang kuoso
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F           G
aku mung dedungo
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
sing luwih gemati
G          F    C
tulus karo aku iki..

Musik : 
F  G  F  Em  Am
Dm  G  C
Dm  Em  F  G  C

[Versi Koplo]
  C          G
cukup pisan iki aku
   Am
nandang loro ati
  F          G
mugo ati kanggo wong sing
  C
tau tak tresnani
   Em
janjimu ndek mbiyen
         Am
ngancani tekan ing pati
        F
nanging nyatane
Dm          G
aku mbok larani..

Int. 
F  G

Reff :
  F        G
lilo aku lilo
  Em           Am
pasrah kang kuoso
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F           G
aku mung dedungo
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
sing luwih gemati
G          C
tulus karo aku iki..

  F        G
lilo aku lilo
  Em           Am
pasrah kang kuoso
         Dm          G
senadyan kowe wes gandeng
          C
karo wong liyo..

 F           G
aku mung dedungo
 Em       Am
aku iso duwe ganti
       Dm
sing luwih gemati
G          C    Am
tulus karo aku iki..
       Dm
sing luwih gemati
G          F       C
tulus karo aku iki..




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Vivi Voletha