Chord Ukulele Amung Muspro - Vivi Voletha

Chisaki Tech
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Amung Muspro - Vivi Voletha yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C
G  F  Em  Dm  G

     C                    Am
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Dm                     G
ning mburiku jebul siro mblenjani..
       C                   Am
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Dm                  G     Dm 
riko bali ingsun wis ora.. sudi..

      C                 Am
perih rasane njero dodo iki..
      Dm                   G
welas asihku malah mbok apusi..
       C                     Am
pancen tresno iki ra bisa nyawiji..
    Dm                   G
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
        C                   G
tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
      Am                  Em
jebul janji janjimu amung muspro..
     F                      C
siro tego lungo karo wong liyo..
        Dm                      G
ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

     C                   G
prasetyamu.. kabeh amung semu..
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm                      G
kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Musik : 
G

     C                   Am
keronto ronto ning ati rasane..
      Dm                    G
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     C                   Am
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Dm                     G
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
        C                   G
tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
      Am                  Em
jebul janji janjimu amung muspro..
     F                      C
siro tego lungo karo wong liyo..
        Dm                      G
ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

     C                   G
prasetyamu.. kabeh amung semu..
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm                      G
kabeh tresnomu jebule mung palsu..

Reff :
        C                   G
tan kuwowo.. ngempet larane tresno..
      Am                  Em
jebul janji janjimu amung muspro..
     F                      C
siro tego lungo karo wong liyo..
        Dm                      G
ninggal jroning tatu ono ing ndodo..

     C                   G
prasetyamu.. kabeh amung semu..
             Am               Em
banget wis nggawe kuciwaning atiku..
       F                    C
banjur saiki sliramu wis mlayu..
      Dm                G
kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
C
hooo..oho.




By: ukuio.com

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Amung Muspro - Vivi Voletha mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Vivi Voletha