Chord Ukulele Aku Berjuang Wong Liyo Sing Nyayang - Vivi Voletha

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Aku Berjuang Wong Liyo Sing Nyayang - Vivi Voletha yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C

        C
opo ora kelingan
         Dm
naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
                C
jebul wong liyo sing nyayang..

Int. 
F  C  Am
Dm  G  C

C      G
loro rasane
Am         Em
 aku yen miker kowe
F       C
ora ono welase
Dm       G
 setitik wae..

C         G
jujur aku sih sayang
Am        Em
 aku wedi kelangan
F         C
 tak eman-eman
  Dm   G             C
jebule.. karo wong liyan..

Int. 
Dm  G  C

Reff :
        C
opo ora kelingan
         Dm
naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
                C
jebul wong liyo sing nyayang..

         C
yo uwis ora popo
                 Dm
tak trimo ikhlas legowo
              G
kowe nyalip teko kiwo
              C
gegandengan karo wong liyo..

#)
  F
nelongso nasibku
     C           Am
kowe nyikso batinku
  Dm            G       C
matur nuwun kok larani aku..

Musik : 
F  C  Am
Dm  G  C

        C
opo ora kelingan
         Dm
naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
                C
jebul wong liyo sing nyayang..

Int. 
F  C  Am
Dm  G  C

C      G
loro rasane
Am         Em
 aku yen miker kowe
F       C
ora ono welase
Dm       G
 setitik wae..

C         G
jujur aku sih sayang
Am        Em
 aku wedi kelangan
F         C
 tak eman-eman
  Dm   G             C
jebule.. karo wong liyan..

Int. 
Dm  G  C

Reff :
        C
opo ora kelingan
         Dm
naliko sesandingan
             G
tiwas tak perjuangkan
                C
jebul wong liyo sing nyayang..

         C
yo uwis ora popo
                 Dm
tak trimo ikhlas legowo
              G
kowe nyalip teko kiwo
              C
gegandengan karo wong liyo..

#)
  F
nelongso nasibku
     C           Am
kowe nyikso batinku
  Dm            G       C
matur nuwun kok larani aku..
        Dm     G        C
yo wis ati-ati aku dewe wani..




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Vivi Voletha