Chord Ukulele Wong Perantauan - Ndarboy Genk

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Wong Perantauan - Ndarboy Genk yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Gm  Dm  Fm  C

C                    Gm
pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
Dm                   Fm
aku kerjo lungo adoh neng perantauan
  Em         Am        Dm
mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
     G         C
sing tak karepati..

C                 Gm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Dm                     Fm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Em        Am       Dm
ninggal keluargo adoh anak bojo
     G           C G
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          C      F        G            C
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Am        Dm      F              G
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      C        F         G           C
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Am         Dm
snajan hasil ra sepiro
        F           G            C
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

(Intro) 
Gm  Dm  Fm

C                 Gm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Dm                     Fm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Em        Am       Dm
ninggal keluargo adoh anak bojo
     G           C G
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          C      F        G            C
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Am        Dm      F              G
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      C        F         G           C
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Am         Dm
snajan hasil ra sepiro
        F           G            C
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

F                      Em
mangan tak rewangi koretan..
Dm          G        C
rokokku nggoleki tegesan..
F                    Em
duit tak lebokke celengan..
Dm           G         C   G
kanggo sangu mudik lebaran..

(Chorus)
          C      F        G            C
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Am        Dm      F              G
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      C          F       E           Am
ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
        F          Dm
senajan hasil ra sepiro
        F           G            C  Am
seng penting pasrah karo seng kuoso..
        Dm          G            Am   D
seng penting pasrah karo seng kuoso.. hu
        Dm          G            C
seng penting pasrah karo seng kuoso..
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Wong Perantauan - Ndarboy Genk mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Ndarboy Genk