Chord Ukulele Tresno Kopi Pait - Happy Asmara

Chisaki Tech
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Tresno Kopi Pait - Happy Asmara yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  G  C

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Int.
C  G  Am  Em
F  C  F  G  C

C                     Am
 yen mbok rasakke rasane kopi
F      C        G
 ono paite karo ono legine
C
 podo karo,
              Am
nyanding wong seng tok tresnani
F      C         G       C
 ono luwihe karo ono kurange..

Am                      G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Musik :
C  G  Am  Em
F  C  F  G  C 

C                             Am
 sak paite kopi mesti ono legine
                             F
sak eleke uwong mesti ono apike
              C                 G
ojo nyawang buku kuwi seko sampule
                                   C 
ojo ndelok uwong ayu mung seko njobone..

C                               Am
 yen kowe seneng aku trimo opo anane
ra sah nganggo syarat
                   F
kudu ngono kudu ngene
              C
mergo jodoh kuwi
                   G
wes ono seng nentokke
               C
gari dewe seng nglakokke..

Am                      G
 yen kowe nggolek seng ayu
                    F
kuwi wes akeh tunggale
                         E
nggolek sing setyo malah angel entuke..

Reff :
       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

       C
 tresnoku..
 G            Am
 ibarat paite kopi
 Em               F
 yen kowe iso ngrasakke
 C                F            G
 mesti kowe bakal angel nglalekke..

         C
 senajan pait..
 G                Am
 nanging iso dadi candu
 Em                 F
 nggugah roso neng atimu
 C                F
 yakinke kowe yen aku iki
 G          C
 pancen jodomu..

Outro :
C




By: ukuio.com

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Tresno Kopi Pait - Happy Asmara mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Happy Asmara