Chord Ukulele Sayang Sing Terakhir - Intan Rahma

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Sayang Sing Terakhir - Intan Rahma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  G  C
F  Dm  E  Am

                  Dm
Tulus suci tresno iki
     G                     C
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
F                     Dm
kependem jero roso iki
      E                Am
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Dm
Pancen ati duwe karep
    G                     C
tresno ku sesok bakal tok anggep
F                Dm
ra cukup tekan kene
    E                   Am
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C 
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Am
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Dm
tresno iki sejati ora bakal keganti
G
madep manteb cukup siji kowe
sing tak tresnani
C
jenengmu wis kepatri kekunci
neng ati iki
F
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Dm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
E
cukup siji kowe ora ono liyane
Am
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik: 
F  G  C  G  Am
Dm  E  Am

G                  C
Ugo dadekno aku terakhir critomu
Dm                   Am
janji bakal ngenei seneng urepmu
G               C
aku udu ati liyo le gawe loro
F                            E
nanging sak isoh ku gawe kowe
tentrem mulyo

Reff:
      Am            Dm
Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
       G                 C
jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
   F                 Dm
saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
         E                  Am
kowe tresno siji raiso diganti..

        Am               Dm
Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
     G                      C
mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
     F                   Dm
mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
      E                   Am
ngisi cerito tresno neng urepku..
      E                  Am
ngisi cerito tresno neng urepku 




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Intan Rahma
Daftar Segera
MARI DUKUNG UKUIO Mari berikan dukungan untuk ukuio jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.ukuio.com. Silahkan Klik Disini Untuk Berdonasi
Klik Disini