Chord Ukulele Salah Paham - Pendhoza

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Salah Paham - Pendhoza yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

C  G  Am  F

[verse (1)]

C              G
Koe teko ning aku
     Am              Em
Neteske eluh ning pipimu
      F         G           C        G
Beban opo sing ono ning uripmu (uripmu)

C              G
Ceritakno karo aku
    Am        Em
Aku ning sandingmu
    F                G        C   G
Ojo mbok pendem gawe susah atimu

[verse (2)]

     C            G
Ra bakal awakku tego
      Am         Em
Weruh koe nandang loro
   F             G          C   G
Abote urip gawe atimu nelongso

        C                 G
Nanging kabeh ojo mbok anggep
    Am          Em
Aku iki dadi ono roso
    F                     G      C
Aku mung pengen dadi sing slalu ono

[pre chorus]

    Dm              G
Koe malah terlalu dalam
            C               Am
Mbok anggep kabeh kui katresnan
  F        G          C
Maaf kamu itu salah paham

[chorus]

  C       G
Sepurane aku
    Am         Em
Ora biso tresno karo awakmu
   F        C    Dm        G
Mergo koe kuwi dudu pilihanku
C          G      Am        Em
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu
        F          G            C
Sing penting koe seneng iso ngguyu

[rap]

C                G
Aku karo koe sabendino barengan
   Am                   Em
Mlaku mrono mrene kadang karo gandengan
  F                    C
Nanging kabeh iki dudu mergo katresnan
    Dm                  G
Mungkin lebih baik kita hanya berteman

   C                   G
Yo sorry yen aku wes gawe koe baper
  Am                
Hilangno roso sayangmu
       Em
sing wis kadung banter
  F                      C
Dudu maksudku hanya memberi harapan
Dm                     G
Aku pengen ono nggo koe
tekan mboh kapan

[pre chorus]

    Dm              G
Koe malah terlalu dalam
            C               Am
Mbok anggep kabeh kui katresnan
  F        G          C
Maaf kamu itu salah paham

[musik]

Am  F  C  G
Am  F  C  G
Am  F  C  G
F  G

[chorus]

  C       G
Sepurane aku
    Am         Em
Ora biso tresno karo awakmu
   F        C    Dm        G
Mergo koe kuwi dudu pilihanku
C          G      Am        Em
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu
        F          G            C
Sing penting koe seneng iso ngguyu

  C       G
Sepurane aku
    Am         Em
Ora biso tresno karo awakmu
   F        C    Dm        G
Mergo koe kuwi dudu pilihanku
C          G      Am        Em
Kabeh wektuku wes kanggo awakmu
        F          G            C
Sing penting koe seneng iso ngguyu
        F          G            C
Sing penting koe seneng iso ngguyu
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Salah Paham - Pendhoza mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Pendhoza