Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Nella Kharisma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Nella Kharisma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  G  Am  Dm  G  C  G
Am  Dm  G  C

[verse]

  C          G         Am
Aku kekes kesel mikir kowe
Dm          G            C
Aku gemes pengen nyokot kowe
                G         Am
Bola bali mung tok sepelekke
           Dm          G          C
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

[verse]

   C            G           Am
Winginane kowe iseh tak maafke
      F          G           C
Neng saiki aku miker sak tenane
                G       Am
Sabar iki mesti ono batese
           Dm        G         C
Yen wis ra kuat isoh metu sungune

[reff]

    C            G
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       Dm
Rasane neng ati loro
                     G
Kowe mbalelo gawe perkoro

        C
Mending aku mlaku dewe
         G           Am
Ra karo kowe yowis nasipe
         F
Nganti entek sabare
                 G
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

[verse]

    C           
Ra perlu miker dowo
         G
yen ninggal kowe lungo
   Am
Ra gawe seneng kowe
malah mung gawe loro
  F               
Sayang ku mbien gedhe
       C
saiki wis ra ono
Di sayang tenanan malah
ngeboti sing liyo

Yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
     Am
Ket mbien mung ngeneki
kowe yo ra perduli
   F                   C
Ra karep tak baleni kabeh cerito iki
Getun ku nglanggati mending
tak lungo saiki

[verse]

F        G
Kesel pikire
G        Am
Gemes rasane
F      G         C
Mikir kowe edan dewe
   F        C
Ra kuat atine
G      Am
Semene wae
F          G            C
Aku iki ngomong sak nyatane

[musik]
C  G  Am  G  F  G
C  G  Am  G  F  G  C

  C          G         Am
Aku kekes kesel mikir kowe
Dm          G            C
Aku gemes pengen nyokot kowe
                G         Am
Bola bali mung tok sepelekke
           Dm          G          C
Yen terus ngene wes ra sayang jenenge

[reff]

    C            G
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       Dm
Rasane neng ati loro
                     G
Kowe mbalelo gawe perkoro

        C
Mending aku mlaku dewe
         G           Am
Ra karo kowe yowis nasipe
         F
Nganti entek sabare
                 G
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe

[reff]

    C            G
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
Kok kowe tego
       Dm
Rasane neng ati loro
                     G
Kowe mbalelo gawe perkoro

        C
Mending aku mlaku dewe
         G           Am
Ra karo kowe yowis nasipe
         F
Nganti entek sabare
                 G              C
Ra kuat pikire pengen nyokot kowe


By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Nella Kharisma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma