Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Intan Rahma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Intan Rahma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  G  Am  Dm  G  C
C  G  Am  Dm  G  C

 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge..

  C             G           Am
Winginane kowe iseh tak maafke
     Dm          G           C
neng saiki aku miker sak tenane
  C             G       Am
sabar iki mesti ono batese
           Dm        G         C
yen wis ra kuat isoh metu sungune..

Reff :
    C           G      
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro..

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare ra kuat pikire
   G
pengen nyokot kowe..

   C                    G
Ra perlu miker dowo yen ninggal
kowe lungo
   Am
ra gawe seneng kowe malah
mung gawe loro
  Dm                    G
sayang ku mbien gedhe saiki
wis ra ono
   C
di sayang tenanan malah ngeboti
sing liyo
  C                   G
yowis teko lakoni ninggal
kowe ra rugi
    Am
ket mbien mung ngeneki kowe
yo ra perduli
   Dm                 G
ra karep tak baleni kabeh cerito iki
  C
getun ku nglanggati mending
tak lungo saiki

F         G
Kesel pikire
C       Am
gemes rasane
Dm      G       C
mikir kowe edan dewe..
   F        G
ra kuat dadine
C      Am
semene wae
 Dm        G             C
aku iki ngomong sak nyatane

Musik : 
C  G  Am  Dm  G  C
C  G  Am  Dm  G  C


 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge..

Reff :
    C           G        
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare
                 G
ra kuat pikire pengen nyokot kowe..

    C           G        
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am 
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare
                 G       
ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Outro : 
C





By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Pengen Nyokot Kowe - Intan Rahma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Intan Rahma