Chord Ukulele Pasar Bantul Saksi Bisu - Delia Chery

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Pasar Bantul Saksi Bisu - Delia Chery yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  F  G  C
Am  Dm  F  G  C


Reff :
 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C 
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..

C
ibarate nabur uyah neng jembaro segoro
F
tresno sing tak karepke ra mungkin teko
G
mergo kowe sing tak tresno malah
nggandeng wong liyo
C
ninggalke awakku mergo aku kalah rupo

Am
ning pasar bantul ono kenangan
Dm
dewe mlaku ngidul bareng nganti
taman paseban
F                   G    
jebul tekan nggone aku mung
                C
ngeterke kowe
                   C
ketemuan karo wong lanang liyan..

Int : 
C  F  G  C
Am  Dm  F  G  C

C
Opo aku salah mendem roso tresno
 Dm
kanggo sliramu kanggo awakmu
  G                                  C
pamujaning ati sing paling tak tresnani

 Am     
Aku yo menungso nduwe ati nduwe roso
         Dm
ojo mbok padakne aku koyo buku harianmu
     F               G          C   G
sing mung dadi panggonane sambatmu..

C                                   F
janjian malam minggu ketemu karo aku
                                      G
ngejak kencan bareng jare suwe ra ketemu
                                      C
tuluse katresnan nggugah roso marang aku
                                   Am
jebul kapusan pasar bantul saksi bisu
Padang gemerlap lintang
                 Dm
gedene roso sayang
nyatane kowe ilang tresnomu
                F
nggo wong liyan
               G
langit peteng udan grimis dadi pertondo
C
atiku wes keiris-iris

Reff :
 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..

 C           
Ojo tau ninggalke sing tulus
    F
amergo kowe golek sing bagus
  G
durung mesti sing bagus
         C
iso mbok ajak serius..

   Am
Timbang mengko getun ning mburi
      Dm
tiwas tresnoku wes kadung mati
    F                G         C   G
dinggo kowe sing wes mengkhianati..
    F                G         C
dinggo kowe sing wes mengkhianati..




By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Delia Chery
Daftar Segera
MARI DUKUNG UKUIO Mari berikan dukungan untuk ukuio jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.ukuio.com. Silahkan Klik Disini Untuk Berdonasi
Klik Disini