Chord Ukulele Pahlawan Ning Ati - Ndarboy Genk

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Am  Dm  G
Em  Am  Bb  G

     C         G
Merdeka atau mati
    Am          C7
Kui semboyan pasti
    F             C
Ra iso mbok pungkiri
     D              G
Pahlawan sing berjanji..

     C         G
Merdeka atau mati
      Am           C
Yen kabeh mbok batesi
    F       C
Aku ora peduli
        Dm     G      C  C
Mending ku tinggal pergi..

Reff :
           F    G
   Aku iso dadi..
                   Em  A
   Pahlawanmu ning ati..
                Dm       G
   Nanging aku ugo iso dadi penjajah
   C
   Sing marakke susah..

           F     G
   Aku iso lungo..
                Em   Am
   Ora tak gawe loro..
                Dm          G
   Kabeh kudu manut kowe ki pacar
       F    G      C
   Opo gali neng pasar

Musik : 
C  G  Am  C
F  C  D  G
C  G  Am  C
F  C  Dm  G  C  C

Reff :
           F    G
   Aku iso dadi..
                   Em  A
   Pahlawanmu ning ati..
                Dm       G
   Nanging aku ugo iso dadi penjajah
   C
   Sing marakke susah..

           F     G
   Aku iso lungo..
                Em   Am
   Ora tak gawe loro..
                Dm          G
   Kabeh kudu manut kowe ki pacar
       F    G      C
   Opo gali neng pasar..
                Dm          G
   Kabeh kudu manut kowe ki pacar
       F    G      C
   Opo gali ning pasar..
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Ndarboy Genk