Chord Ukulele Pacarku Cah Ndeso - Vita Alvia

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C  Am  F  G
C  Am  F  G

C                            Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
      F                G
Saben aku merono suguhane telo
C                          Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
    F                    G
Ora mandang bondo lan ndunyo

        F      G
Pacarku cah ndeso
             C
Sing manggon ning njero dodo
        F      G
Pacarku cah ndeso
          C
Sing tak apeli merono
        F
Pacarku cah ndeso
         G          C
Tak kangeni saben dino

(Intro) 
C  Am  F  G
C  Am  F  G

     C                       Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
    F                           G
yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
       C               Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
       F                          G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabi'o
         C
Mengko selak tuo

(Interlude) 
C  Am  F  G

C                            Am
Aku nduweni pacar omahe ning ndeso
      F                G
Saben aku merono suguhane telo
C                          Am
Tapi iki sing jenenge roso tresno
    F                    G
Ora mandang bondo lan ndunyo

        F      G
Pacarku cah ndeso
             C
Sing manggon ning njero dodo
        F      G
Pacarku cah ndeso
          C
Sing tak apeli merono
        F
Pacarku cah ndeso
         G          C
Tak kangeni saben dino

(Intro) 
C  Am  F  G
C  Am  F  G

     C                       Am
Kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
    F                           G
yo ora popo Bapake sing jenenge pak joko
       C               Am
Sering nuturi aku ati-ati yen makaryo
       F                          G
Mbesuk wis cukup umur gek ndang rabi'o
         C
Mengko selak tuo

Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Vita Alvia