Chord Ukulele Ora Sido Rabi - Nella Kharisma ft Ardrian

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Ora Sido Rabi - Nella Kharisma ft Ardrian yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Em  F  C
Am  Em  G

Am    Em
Wis suwi..
      F             C  G
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

Am
Aku pengen nglakoni
Em
tresno sing suci
  F
Marang sliramu sing cocok
C
neng njero ati
  Am
Jebule omonganmu
      Em
gak biso dipercoyo
  F
Biyen ngomong tresno
      G
saiki aku kon lungo..

Am
Awakmu kuwi mung iso
  Em
nggawe ndasku ngelu
   F
Mbiyen kowe ngomong
      C
ora bakal nglalekke aku..
Am
Basan saiki awakmu
Em
malah sing mundur
 F
Atiku rasane saiki
G
dadi tambah ajur..

Am    Em
Wis suwi..
      F             C
aku pengen ngejak rabi
 Am      Em
Awakmu kuwi..
       F             G
sing bener tak tresnani..
Am       Em
Basan saiki..
   F           C
atiku mbok larani..
   Am      Em
Pancen awakmu..
           F        G
seneng nggawe loro ati..

(Interlude) 
F  G  F  Em  Am

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Interlude) 
Am  Em  F  Dm  E
Am  G  F  Dm  E
Dm  Am  Dm  E

       C
Cincin sing mbiyen
         G
tak tukokne gur nggo kowe
  Am
Malah saiki
        Em
kabeh kuwi tok balekne
 F                 C
Atiku saiki rasane ora karuan
   Dm
Mergo tresnoku iki
 G
ora kesampean..

      C
Ikhlasno aku mas
     G
rabi karo wong liyo
  Am
mugo wae awakmu
 Em
iso ngelalekne aku
F              C
Gek aku memang dudu jodohmu
   Dm
mergo wong tuwaku
      G
cen'e ora setuju..

       C
Yo wis dek
           G
aku pancen dudu jodohmu
     Am
Arep diwolak-walik
       Em
kepiye panggah ra biyu
 F
Atiku saiki
       C
rasane koyo wong mati
   Dm
Mergo aku ro awakmu
 G
ora sido rabi..

      C            G
Penggaweanmu mas wae ora jelas
    Am
Yen rabi ro aku
     Em
opo arep mbok pakan watu
     F            C
Wong tuwaku terus nekoni kowe
  Dm
Tapi awakku mung iso
  G
maringi janji janji janji

(Outro) 
F  Em  Am  Am
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Ora Sido Rabi - Nella Kharisma ft Ardrian mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma