Chord Ukulele Ora Masalah - GuyonWaton

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

intro:
C  G  Am  Em  F  C  G   C  G

Verse:

   C         G       Am   Em
Kowe pernah ono ning atiku
F           G              C
Janji ora bakal ninggalke aku
   Dm          G       C    G    Am
Saiki kowe lungo mblenjani janjimu
     Dm                     G
Ninggalne loro ning njero dodo
         C  G
Ora masalah

    C           G         Am      Em
Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
      F          G          C
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
      Dm        G       C    G      Am
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
    Dm                    G
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Chorus:

   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
      Am                      Em
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
       F           G      C  G
Ketimbang nggawe atiku ajur

Musik:

C  G  Am  Em  G  F  C  G
C  G  Am  Em  G  F  C  G
C  G

Verse:

    C           G         Am      Em
Lambemu sing lamis gawe atiku keiris
      F          G          C
Ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
      Dm        G       C    G      Am
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
    Dm                    G
Isone gawe loro, lorone ning njero ati

Chorus:
   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
      Am                      Em
Tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
       F           G      C  G
Ketimbang nggawe atiku ajur

   Am                       Em
Urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
   F                        C          G
Urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
Am                   Em
Ora masalah, sabarku turah turah
       F           G        C
Ketimbang nggawe atiku bubrah
       F           G        C
Ketimbang nggawe uripku susah

Outro:
G  C
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari GuyonWaton