Chord Ukulele Kangen Dadi Tatu - Nella Kharisma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kangen Dadi Tatu - Nella Kharisma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.


Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro: 
Am  Em  F  C
Am  Em  G
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G

      Am        Em
Tak enteni tekanmu
         F          C
ono ning ngarep motoku
        Am       Em
nganti ora iso turu
       F           G
amergo kangen sliramu..

      Am       Em
Opo kowe isih eling
         F      C
mbiyen dewe ono ati
          Am          Em
tiwas wes setyo ngenteni
       F        G
jebule kowe wes rabi..

Reff :
C       G  
Wes.. suwe
    Am         Em
aku ngenteni kowe
        F            C
nanging opo sing tak entuke
     Dm      G
kowe milih liyane..
    C        G
Ora awan ora bengi
    Am        Em
aku mikirke kowe
         F           C
senadyan ning njero atimu
        Dm       G
wes ono tresno liyane..

Musik: 
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G
Am  Em  F  C
Am  Em  F  G   

Am               Em      
..roso kangen iki malah dadi tatu
F                         C
..mergo kowe sing tak tresno malah ninggal aku
Am                  Em
..tiwas wes ngenteni mengharap kowe bali
F                      G
..malah krungu kabar jebule kowe wes rabi

Am           Em
..remuk atiku loro batinku
F                  C
..nganti aku ora kuat ngadepi uripku
Am               Em
..separuh nyowoku ono ning awakmu
F                  G
..urip wegah arep mati pun tak mau

Int:
Am  Em  F  Em  Am

Reff :
C       G  
Wes.. suwe
    Am         Em
aku ngenteni kowe
        F            C
nanging opo sing tak entuke
     Dm      G
kowe milih liyane..
    C        G
Ora awan ora bengi
    Am        Em
aku mikirke kowe
         F           C
senadyan ning njero atimu
        Dm       G
wes ono tresno liyane..

C       G  
Wes.. suwe
    Am         Em
aku ngenteni kowe
        F            C
nanging opo sing tak entuke
     Dm      G
kowe milih liyane..
    C        G
Ora awan ora bengi
    Am        Em
aku mikirke kowe
         F           C
senadyan ning njero atimu
        Dm       G
wes ono tresno liyane..

Outro:
F  Em  Am


By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Kangen Dadi Tatu - Nella Kharisma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma