Chord Ukulele Kalung Emas - Didi Kempot

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kalung Emas - Didi Kempot yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro: 
C  Em  F  G

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm           G
Saiki kowe lali karo aku..

*)
C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  G                 Am       Em
  Loro atiku..atiku keloro loro
     F          G              C
  Rasane nganti tembus ning dhodo

Intro:
Dm G C

  G                   Am          Em
  Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
       F         D        G
  Kebangeten opo salahku iki

            C Fm G
Opo dosaku iki..

Musik:
C  Em  F  G  C
Dm  G  Em  Am  F  Dm  G 

Kembali ke : *), Reff

            C  Fm  G  C
Opo dosaku iki..


By: ukuio.com
Ding Dong - Reka Putri Karaoke Ukul...
Ding Dong - Reka Putri Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Didi Kempot