Chord Ukulele Harapan Palsu - Intan Rahma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Harapan Palsu - Intan Rahma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  G  C
Dm  Am  F  E

      Am
Awale kowe teko
            Dm
ngomong ngancani aku
       G
soyo suwe keroso
          C
nyamanku neng sandingmu
            F
kowe sing selalu ono
            Dm
pas seneng lan susahku
    E              Am    E
tak jogo tak eman awakmu..

      Am
Saiki kowe bedo
          Dm
kerep ninggalke aku
        G
uwes ra tau ono
         C
ilang tanpo kabarmu
     F
opo iki wes tondo
       Dm
kowe cidro janjimu
     E                     Am    E
kowe tego ninggali harapan palsu..

Reff :
        Am
Wes wes cukup uwisono
       Dm
sandiworo tresno kui
     G
uwes tutok ati loro
      C
eluh iki dadi saksi
  Dm
rogomu sing tak jogo
        Am
ning atimu nggo wong liyo
     F
ra bakal kuat ati nyanding
      E
mbendino..

        Am
Wes wes aku trimo
          Dm
tinimbang atiku ajur
      G
Gusti niku mboten sare
         C
mesti nyiapke gantine
      Dm
cen karep tak teruske
           Am
ning bakal bubrah akhire
          F
mending loro saiki
          E
genah larane..

Am
Kowe sing nandur kowe sing gawe ajur
Dm
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
G
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
C
urung nganti tekan adoh aku tak mundur

Am
Tresnamu nggo wong liyo ngomongo
ora popo
Dm
senajano ngiris batin tambah
neng ati loro
G
aku sing bacut tresno kowe
malah mbebedo
E                         
kowe nuwuhke roso akhire mung
              Am
ninggal lungo

       Dm       G
Kowe lungo sakpenakmu
     C         Am
ora eling ono aku
        Dm
tanpo sadar kowe wes nyekso
E
batinku..

Reff :
        Am
Wes wes cukup uwisono
       Dm
sandiworo tresno kui
     G
uwes tutok ati loro
      C
eluh iki dadi saksi
  Dm
rogomu sing tak jogo
        Am
ning atimu nggo wong liyo
     F
ra bakal kuat ati nyanding
      E
mbendino..

        Am 
Wes wes aku trimo
          Dm
tinimbang atiku ajur
      G
Gusti niku mboten sare
         C
mesti nyiapke gantine
      Dm
cen karep tak teruske
           Am
ning bakal bubrah akhire
          F
mending loro saiki
         E
genah larane..

Outro : 
Am




By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Harapan Palsu - Intan Rahma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Intan Rahma