Chord Ukulele Dilan - Nella Kharisma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Dilan - Nella Kharisma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.


Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

C  F  G
C  F  G
C  G  C  G
F  G  F  G
F  G  F  G

[verse]

C              F           C
Akeh sing podo kondo do do do
           G             C
Jarene aku bagus gus gus gus
               F
Nanging ambune kok prengus
          C
Ngus ngus ngus
               G
Mungkin ra tau adus
        C
Dus dus dus

[rap]

C             G
Sak jane ngganteng
                 C
Nadyan awakku mbuseng
                G
Mungkin yen resikan
                  C
Akeh wedok do kedanan
         G               C
Untuku kuning ra tau sikatan
              G
Nanging esemanku
                     C
Gawe cewek do deg degkan

[pre chorus]

   Am                    C
Mendung peteng langite padang
    F                  G
Sedelo meneh piye kok udan
bot abote nggonku
                D
Golek sandang pangan
          G                  C    G 
Ngalor ngidul mung dadi tontonan

[verse]

       C
Iki ngono pancen critane
                       G
Amergo aku wong ora nduwe, budal ngamen
                  D
Kabeh tonggo podo ngece
         G                  C
Sampek kapan ora tak lalek'ake

[chorus]

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                C
Iku ngono pancen aku seniman

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                    C
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[musik]

F  C  G  E

[rap]

C             G
Sak jane ngganteng
                 C
Nadyan awakku mbuseng
                G
Mungkin yen resikan
                  C
Akeh wedok do kedanan
         G               C
Untuku kuning ra tau sikatan
              G
Nanging esemanku
                     C
Gawe cewek do deg degkan

[chorus]

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                C
Iku ngono pancen aku seniman

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                    C
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[verse]

   C
Pancen wong ra nduwe koyo ngene rupane
  Dm
Kowe pancen seneng ojo di gawe gawe
    G
Ojo di gawe meriang yen kowe pancen sayang
Tulus opo anane
                     C
Mari kita berjuang sayang


By: ukuio.com
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Dilan - Nella Kharisma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma