Chord Ukulele Dilan - Nella Kharisma

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Dilan - Nella Kharisma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

C  F  G
C  F  G
C  G  C  G
F  G  F  G
F  G  F  G

[verse]

C              F           C
Akeh sing podo kondo do do do
           G             C
Jarene aku bagus gus gus gus
               F
Nanging ambune kok prengus
          C
Ngus ngus ngus
               G
Mungkin ra tau adus
        C
Dus dus dus

[rap]

C             G
Sak jane ngganteng
                 C
Nadyan awakku mbuseng
                G
Mungkin yen resikan
                  C
Akeh wedok do kedanan
         G               C
Untuku kuning ra tau sikatan
              G
Nanging esemanku
                     C
Gawe cewek do deg degkan

[pre chorus]

   Am                    C
Mendung peteng langite padang
    F                  G
Sedelo meneh piye kok udan
bot abote nggonku
                D
Golek sandang pangan
          G                  C    G 
Ngalor ngidul mung dadi tontonan

[verse]

       C
Iki ngono pancen critane
                       G
Amergo aku wong ora nduwe, budal ngamen
                  D
Kabeh tonggo podo ngece
         G                  C
Sampek kapan ora tak lalek'ake

[chorus]

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                C
Iku ngono pancen aku seniman

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                    C
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[musik]

F  C  G  E

[rap]

C             G
Sak jane ngganteng
                 C
Nadyan awakku mbuseng
                G
Mungkin yen resikan
                  C
Akeh wedok do kedanan
         G               C
Untuku kuning ra tau sikatan
              G
Nanging esemanku
                     C
Gawe cewek do deg degkan

[chorus]

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                C
Iku ngono pancen aku seniman

       F
Ngawe awe opo sing mbok karepke
           C                  G
Ngguya ngguyu ora ngerti karepmu
      F
Aku nekad mlebu karo jejogetan
       E                    C
Yen tak pikir aku dewe melu edan

[verse]

   C
Pancen wong ra nduwe koyo ngene rupane
  Dm
Kowe pancen seneng ojo di gawe gawe
    G
Ojo di gawe meriang yen kowe pancen sayang
Tulus opo anane
                     C
Mari kita berjuang sayang


By: ukuio.com

Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma
Daftar Segera
MARI DUKUNG UKUIO Mari berikan dukungan untuk ukuio jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.ukuio.com. Silahkan Klik Disini Untuk Berdonasi
Klik Disini