Chord Ukulele Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Reff :
            Am                    F
 Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
               C                 G
 Urep mung sepisan kudu digawe penak
               Am                   F
 Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
             C                    G
 Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

Int. 
Am  F  C  G 
[2x]

     Am                F
Asem rasane kecut gula rasane legi
      C                 G
Kabeh uwes kebacut yo kudu dilakoni
       Am                 F
Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
       C                  G
Senengane nesu - nesu ro aku ngejak padu

      Am            F
Betapaku sayang aku bertahan
        C                G
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan
      Am                F
Tetep syukuri wae trimo opo enenge
        C                    G
Mungkin iki dalane kuwe sing dadi jodone

Reff :
            Am                    F
 Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
               C                 G
 Urep mung sepisan kudu digawe penak
               Am                   F
 Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
             C                    G
 Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

                  Am    F C G
 Atiku wes kadung tresno..
               Am  F C G
 Senajan atiku loro..

  Am                 F
Jamu godhong telo campur beras kencur
       C           
Kadang atiku gelo nanging
           G
tresnaku ra luntur
   Am                F
Ibarat kowe geni aku dadi banyune
      C                G
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke

     Am           F
Kowe mecucu aku tetep ngguyu
      C                 G
Kabeh kekurangamu melengkapi urepku
   Am                     F
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
     C               G
Tapi kowe bojoku yo aku mesti kuwat

Musik : 
Am  F  C  G 
[4x]

Am    F                C
..Ora sah kenceng - kenceng
     G           Am
Urep seng santai wae
    F          C
Ojo nganti sepaneng
     G              Am  G
Ning ditinggal karaoke..

Reff :
            Am                    F
 Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
               C                 G
 Urep mung sepisan kudu digawe penak
               Am                   F
 Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
             C                    G
 Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

            Am                    F
 Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
               C                 G
 Urep mung sepisan kudu digawe penak
               Am                   F
 Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
             C                    G
 Kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

    E/G#           Am    F  C  G
 Atiku wes kadung tresno..
               Am  F  C  G
 Senajan atiku loro..
                  Am    F  C  G
 Atiku wes kadung tresno..
               Am  F  C
 Senajan atiku loro..
   G     G  E/G#  Am
 Nanging ora popo
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) - Pendhoza mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Pendhoza