Chord Ukulele Bojo Napi - Didi Kempot

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Bojo Napi - Didi Kempot yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  E  Am
Am  Dm  E  Am  E

  Am                   Am
salahku uwis tak tebus neng kono
     Dm                    Am
pirang taun tak lakoni ing kunjoro
Dm
tresnamu ra malih
      Am
setyo nganti aku mulih
     F                   E
wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
       Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Int. 
F  Am  E  Am

Reff :
 A                   Dm
ora malih tak sawang atimu
      Bb                    Em 
tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
  A                            Dm
senajan ono sing moh nyawang rupaku
        B                     Am    E
mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am   E
tambanono roso kangen ning atiku..

Musik : 
Am  Am  Dm  Am
Dm  Am  F  E

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Reff :
 A                    Dm
ora malih tak sawang atimu
      Bb                    Em
tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
  A                            Dm
senajan ono sing moh nyawang rupaku
          B                   Am    E
mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Outro : 
Am


By: ukuio.com
Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Didi Kempot