Chord Ukulele Wes Dalane - Safira Inema

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Wes Dalane - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  G  Am  G
Am  Am  Dm  Am

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

Musik : 
Am
Am  Am  Dm  Am
Dm  Em  Am
Dm Em  Am

           Am
yen pancen dudu jodone..
      Am
aku kudu ngikhlasake..
 Dm              Am
ora.. iso karo kowe..

           Am
yen pancen iki dalane..
     Am
ora usah dipeksakne..
 Dm               Am
aku.. kudu karo kowe..

Reff :
        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..

        G           Em
 kabeh iki wis takdire..
          Am
 sing digaris karo Gusti..
       Dm        Em
 aku menungso bioso..
            Am
 sing amung iso nerimo..
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema