Chord Ukulele Srengenge Wanci Dalu - Safira Inema

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Srengenge Wanci Dalu - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
F  G  Em  A
Dm  Fm  G

                C
netes eluh neng pipiku..
A                Dm
 naliko aku eleng sliramu..
G                
 sing lungo nggowo
       C    E   A
 separuh ati iki..
              Dm 
tanpo nyawang roso
                  G
tresnoku sing gedi..

                   C
nanging pancen wes garise..
A               
 tresnane dewe cen
       Dm
 ra mestine..
G               
 koe lan aku nduwe
    C     E      A
 dalan sing bedo..
             Dm 
ra mungkin siji sak
                  G
gede-gedene roso..

Reff :
             F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm 
koyo dene ngenteni..
      G           C  Gm
srengenge wanci dalu..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G             Am
jenengmu tetep neng atiku..

Musik : 
Am  G  D/F#
Am  G  D/F#
Dm  G  E  A
Dm  G  C

                   C
nanging pancen wes garise..
A           
 tresnane dewe
        Dm
 cen ra mestine..
G               
 koe lan aku nduwe
    C     E      A
 dalan sing bedo..
             Dm  
ra mungkin siji sak
                 G
gede-gedene roso..

Reff :
             F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm 
koyo dene ngenteni..
      G           C  Gm
srengenge wanci dalu..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G             C  Gm
jenengmu tetep neng atiku..

    C        F          G
opo kudu ngenteni.. tekomu..
             Em         A
opo kudu ngenteni.. balimu..
              Dm 
koyo dene ngenteni..
      G           C    Gm
srengenge wanci dalu.. ooo..

      C        F          G
Gusti tulung kuwatno.. atiku..
           Em           A
nerimo pacobane.. tresnoku..
                Dm
nadyan tanpo sliramu..
         G             C  G
jenengmu tetep neng atiku..
A                Dm
 nadyan tanpo sliramu..
          G           C 
tetep tak tutukne urepku..
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema