Chord Ukulele Penak Sing Maido - Intan Chacha

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Penak Sing Maido - Intan Chacha yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C  Dm  F  G
[4x]
C

C                              G
ora tak anggep kowe ngomongne aku..
G                               C
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu..
C                          G
tak lurus wae ngurusi butuhku..
G                                 C
sing penting yakin manut karep atiku..

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang..

   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..
 
Musik : 
C  Dm  F  G 
[4x]
C

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu..

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang..

   C             F
maido.. sak karepmu..
       G              C
ora ngaruh.. ning uripku..
     Am              Dm
ngomongo.. sak senengmu..
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku..

Reff :
 Am
  penak sing maido
                   Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi..
Ding Dong - Reka Putri Karaoke Ukul...
Ding Dong - Reka Putri Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Intan Chacha