Chord Ukulele Ora Kudu Nduweni - Safira Inema

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Ora Kudu Nduweni - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

C              G 
yen pancen tresno..
       Am        Em
ora kudu nduweni..
F             C 
wes tak ikhlasno..
       Dm         G
senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Intro) 
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G  C

    C                     Em
tak cubo.. nglalekke sliramu..
      F                  G
sing ono.. ning njero atiku..
    C                 Em
tak roso.. uwes ora biso..
      F                    G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am                    Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F                  G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am             Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C              G 
yen pancen tresno..
       Am        Em
ora kudu nduweni..
F             C 
wes tak ikhlasno..
       Dm         G
senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

(Int.) 
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G
C  G  Am  Em  F  C  Dm  G

      F                    G
jenengmu.. wes mancep ning dodo..

     Am                    Em
sak iki.. wes duwek'e wong liyo..
    F                  G
aku mung.. kari biso nerimo..
     Am             Em
dungoku.. mugo urip mulyo..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

(Chorus)
C              G  
yen pancen tresno..
      Am        Em
ora kudu nduweni..
F             C  
wes tak ikhlasno..
      Dm         G
senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..

C              G  
yen pancen tresno..
      Am        Em
ora kudu nduweni..
F             C  
wes tak ikhlasno..
      Dm         G
senadyan loro ati..
C         G        Am       Em
aku ngerteni.. opo karep'e atimu
F           C
mergo wongtuamu
    Dm        G          C
ora setuju nduwe.. mantu aku..
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema