Chord Ukulele Kangen Ati - Via Vallen

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kangen Ati - Via Vallen yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Am  Em  F  C
Dm  E  Am

Am  Em    F          C
umpomo.. isih ono wektu
 Dm          E           Am
aku pengin jujur nang sliramu
Am  Em        F          C
ra ono.. sing iso ngganteni
Dm           E          Am
mung sliramu sing tak kangeni

 Dm             
adoh panggonmu lan
        Am
adoh tresnamu
  F             
lawang tresno mung
               E  Am
kanggo sliramu..

(Chorus)
            Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
             C       F
sliramu nang jerone ati
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
          Am      A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
         C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F      E Am
kangen ati sing tak roso..

(Interlude) 
Dm  G  C  F
Dm  E  Am

(Chorus)
            Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
             C       F
sliramu nang jerone ati
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
          Am      A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
         C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F        E
kangen ati sing tak roso..
     F      E       Am
o..woho.. huwo.. oouwo..

Chord ukulele lainnya dari Via Vallen