Chord Ukulele Dada Sayang - Safira Inema

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Dada Sayang - Safira Inema yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  Dm  F  E  Am  E
Am  Dm  F  E  Am  E

Am           Am
 rasane koyo ngene..
      G          C
yen lagi nandang kahanan
      F          G
tak kuat-kuatne ati
   G        C
nadyan loro tenan
       Dm
sing dikarepne..
    G         C
selawase sesandingan
     Dm           G       Am    E
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am                 Am
 yen pancen mung semene..
    G           C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am  E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Musik : 
Am  Dm  G  C
F  Am  F  E  Am  E

                  Am
yen pancen mung semene
    G        C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
G             C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Outro : 
E  Am
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Safira Inema