Chord Ukulele Bojomu Turahanku - Via Vallen

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Bojomu Turahanku - Via Vallen yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
C
C  G  Am  Em  F  G  C  G

        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am  
 opo ra eling mbiyen
               Em
sik jamane keremu
                        Em
yo mung aku sing mbok gawe
tambal butuhmu
F
 aku ora ngiro
F                   G
 saiki kowe nyuduk aku
                  G
mergo saiki wis rumongso
mulyo uripmu
Am                             
 senajan kowe koceh
duwek olehmu mbabu
Em                             
 nanging ojo sak penake
kowe nyuduk kancanmu
F                                  
 wis weruh yen bojomu
kuwi biyene bojoku
G                    
 panggah mbok barak
ae ora ngerti rambu-rambu

(Chorus)
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

(Intro) 
C  G  Am  Em  F  G  C  G

(Chorus) 
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am
 mangkane aku ngguyu
                Em
pendak eruh rupamu
                      Em
sajake kok nggragas tenan
               F
ngopeni turahanku
              F
opo pancen raiso
                    G
yen sliramu golek liyo
                       G
kok sampek tego kowe nglelesi
bojone konco
Am
 ning panggah saiki
              Em
aku isih ra ceto
                     Em
sing gatel kuwi kowe opo
kae gendakanmu
F
 tapi aku maturnuwun
                   G
kok mbeneh tenan kowe
                     G
anggene ngrumat apik sing
dadi turahanku

(Chorus)
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G  C
kuwi ngono turahanku..

Chord ukulele lainnya dari Via Vallen