Chord Ukulele Ojo Nangis - Ndarboy Genk

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Ojo Nangis - Ndarboy Genk yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro :]
C  F  G  Am  G
Em  Am  Em  Am
Dm  G

[Verse I:]
C                   F
mbiyen mbok perjuangke..
  G          F   Em
saiki mbok sia-siake..
 A                       Dm
aku sing slalu ono pas kowe loro..
    F                  G
pas kowe durung sopo-sopo..

[Intro:]
F  Em  Dm  C  G

C             F
aku wis jogo ati..
  G          F    Em
kowe dolanan neng mburi..
  A                         Dm
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
     F          G          C    Gm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

  C      F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B        Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C
tresno wis rampung..

[Reff :]
      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C    Gm
cukup aku kelaran laran..

C      F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
  G                     C
naliko di tinggal pas jeru jerune..

[Verse II:]
       Am     Em
kudune ngati-ati..
      F            C
opo meneh yen bab ati..
        Am      Em
kudu mlaku dewe-dewe..
F      G       C
larane tak tanggung dewe..

[Intro:]
G# Gm  Cm  Fm  G

[Verse II:]
         F
mesakke atiku..
                G
yen tak teruske ro kowe..
          C      G/B        Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
            Dm
wes kebacut getun..
            G
kulo nderek langkung..
           C
tresno wis rampung..

[Reff :]
      F           G    F   Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
     A          Dm
seng ilang ben ilang..
G                 C    Gm
cukup aku kelaran laran..

C      F          G      F     Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
  G                     C
naliko di tinggal pas jeru jerune..
A                     Dm
kowe bakal ngerti larane..
  G                     C
naliko di tinggal pas jeru jerune..
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Ojo Nangis - Ndarboy Genk mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Ndarboy Genk