Chord Ukulele Aku Nyuwun Pangapuro - NDX AKA

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Aku Nyuwun Pangapuro - NDX AKA yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Am
gelane atiku
G
ra koyo sing tak roso
Am
mergo kena panggodo
G
aku ninggalke tresno
F
saiki lagi kroso
Dm       G
aku isih ono
         Am
roso tresno

Am
grimis wengi iki
G
sepi rasane ati
Am
bisaku mung ngelamun
G
ngelamunke sliramu
F
gelo mung ono gelo aku
Dm           F         E
aku aku nyuwun pangapuro

[Rapp I]
Am
batin loro rasane pas kowe
medhot tresnoku
G
tanpo sebab tanpo sambat
kowe niggalke awakku
Am
opo wis ono wong liyo sing
iso nyenengke kowe
G
njur aku tok tinggalke
sak geleme rasane
F
yo mung iso pasrah senadyan
atiku bubrah
Dm
yo mung iso lungo senadyan
atiku loro
F
cukup aku sik ngrasakke
ra perlo ono liyane
E
sak tenane aku nangis nanging
tresno wis ginaris
E
tak dungake mulyo urip
seneng ro wong liyo

Reff:
        Am
sak tenane aku loro
      Dm
loro ati pedot tresno
          E
tresnamu kang tulus suci
       Am
tok tinggali

        Am
kabeh uwis tak ngapuro
         Dm
senadyan atiku loro
         E
sesek ambekan dadaku
         F
kelingan roso salahmu
      Dm             G
wes sayangku kabeh uwes
         Am
tak ngapuro

[Rapp II]
Am
opo kowe ora ngerti kowe
ki sek tak tresnani
G
opo uwis lali kowe
mbiyen ngucap janji
Am
kowe janji bakal setyo
ngngopo saiki lungo
G
neng aku kudu lilo lan
aku kudu nerimo
F
jujur jroning ati abot
roso tresno iki
Dm
nanging wong sing tak
tresnani saiki uwes mblenjani
F
gawe aku loro aku yo
mung iso ndongo
E
mugo kowe bakal bali
bali neng atiku
E
urip karo aku nganti
rabi ro kowe

Reff:
          Am
sak tenane aku loro
      Dm
loro ati pedot tresno
          E
tresnamu kang tulus suci
       Am
tok tinggali

        Am
kabeh uwis tak ngapuro
         Dm
senadyan atiku loro
         E
sesek ambekan dadaku
         F
kelingan roso salahmu
      Dm             G
wes sayangku kabeh uwes
         Am
tak ngapuro

        Am
sak tenane aku loro
      Dm
loro ati pedot tresno
          E
tresnamu kang tulus suci
       Am
 tok tinggali

        Am
kabeh uwis tak ngapuro
         Dm
senadyan atiku loro
         E
sesek ambekan dadaku
         F
kelingan roso salahmu
      Dm             G
wes sayangku kabeh uwes
         Am
tak ngapuro

Outro :
Am
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Aku Nyuwun Pangapuro - NDX AKA mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari NDX AKA