Chord Ukulele Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

( intro ) 
C  Em  Am
C  Em  Am

                       C
 mohon bersabar ini ujian
 Em Am                      C
      mohon bersabar ini ujian
 Em Am
      mohon bersabar ini ujian

 C          G
 aku ra ngerti
        Am        Em
 sing dadi pikiranmu
     F           C       G
 sak bendino nglarani atiku
 C          G
 kurang kepiye
       Am          Em
 anggonku sing nresnani
   F              C          G
 nanging sing tak tompo loro ati

     Am     Em
 opo coba salahku
        F      C
 nganti keloro - loro
  Dm            G          C
 opo pancen wis ono sing liyo

       Am        Em
 opo kowe ra kelingan
       F      C
 jaman lagi dadian
       F
 susah seneng
      D         G
 sing penting barengan

  ( chorus )
       C          G
 sabar sabar kudu piye
       Am          Em
 kabeh wis tak lakoni
   F         C
 kowe isih podo wae
      Dm        G
 koyo ra nduwe ati
 C          G
 sabar kudu sabar
      Am     Em
 jare iki ujian
   F            C
 nanging nganti kapan
     Dm  G   C
 aku wis ora tahan

       C
 tresnoku wes tenanan
        Em
 malah mbok nggo dolanan
     Am
 opo ora kelingan
         Em
 jaman lagi pendekatan
    C
 omonganmu jan lunyu
       Em
 gemlinting koyo banyu
      Am
 gawe luluh atiku
            Em
 sing terbuai rayuanmu
    C
 saiki leda lede
      Em
 lali karo janjine
      Am
 lambemu mencla mencle
       Em
 ora keno dijagakke
     C
 aku kurang kepiye
        Em
 kurang sabar apane
       Am
 sak karepmu dewe

                       C
 mohon bersabar ini ujian
 Em Am                      C
      mohon bersabar ini ujian
 Em Am
      mohon bersabar ini ujian

 C          G
 aku ra ngerti
        Am        Em
 sing dadi pikiranmu
     F           C       G
 sak bendino nglarani atiku
  C
 isuk awan bengi
      G
 ra tau sobo omah
      Am
 bali seminggu pisan
         Em
 malah nggowo masalah
   F              C
 jarene pamite kerjo golek upo
   G
 jebule baline nggowo wedokan liyo

     Am     Em
 opo cobo salahku
        F      C
 nganti keloro - loro
  Dm
 opo pancen
     G          C
 wis ono sing liyo . .

      Am
 dulu cinta - cintaan
      Em
 juga kangen - kangenan
     F
 sekarang kau berubah
     C
 setelah kenal dia
   F              D
 jarene janjine sehidup semati
    G
 nyatane saiki kau ingkari janji

  ( chorus )
       C          G
 sabar sabar kudu piye
       Am          Em
 kabeh wis tak lakoni
   F         C
 kowe isih podo wae
      Dm        G
 koyo ra nduwe ati
 C          G
 sabar kudu sabar
      Am     Em
 jare iki ujian
   F            C
 nanging nganti kapan
     Dm  G   C
 aku wis ora tahan

       C           G
 sabar sabar model piye
       Am          Em
 kabeh wis tak lakoni
   F         C
 kowe isih podo wae
      Dm        G
 koyo ra nduwe ati
 C          G
 sabar kudu sabar
      Am     Em
 jare iki ujian
   F            C
 nanging nganti kapan
     Dm  G   C
 aku wis ora tahan

                       C
 mohon bersabar ini ujian
 Em Am                      C
      mohon bersabar ini ujian
 Em Am                         C
      mohon bersabar ini ujian

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Sabar Ini Ujian - Nella Kharisma mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma