Chord Ukulele Buleud - Fanny Sabila

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Buleud - Fanny Sabila yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
Am  G  F G  Am

Am
lain sakali..
              G
anjeun teh ngulang ngulang deui..
  F
kasalahan sami
             E
mani neungteuli.. nganyeunyeuri..

(Intro)
Am  G  F  Am

Am
tega tegana..
            G
teu bosen bosen ngumbar
ngumbar cinta
F
taya puas puas na
     E
luka liku ngagulkeun dusta..

Dm                  Am
lain sabaraneun.. lain dagoaneun
    F                   G
asa buntu teu manggih jalan
       Am
keur kasaean..

(Intro)
F  G  Am

  Am
saha nu ridoeun
      G
didua keun ditilukeun..
  F        G          Am
hate kapanasan awak katirisan..
  Am
abdi rela pasrah
       G
cape kagugulung masalah..
  F            G            Am
hate geus karancang teu ka ubaran..

(Intro)
F  E  G  Am
F  G  Am

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

(Int.)
Am  Dm  G  F  G  F  Am
G  F  G  Am

(Chorus)
       Am
menit ieu abdi pamit..
    Dm
narimakeun cinta nu leungit..
   F
ngapungkeun rasa nu pait
         Am     E
ka luhur langit..

       Am
abdi rela undur diri
       Dm
ngubur panghareupan nu suci..
  F
malidkeun rasa kanyeuri
        Am
neunagkeun ati..

       Dm
kajeun asa beurat ngalengkah
       Am
kajeun abdi can boga arah
       F               G
abdi buleud, buleud, buleud..
         Am
lepas ti anjeun..

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Buleud - Fanny Sabila mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Fanny Sabila