Chord Ukulele Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

F  G  C  Am  Dm  G  C
[verse]

                   F            G
Mbiyen nateh ono crito aku lan koe
                   C
Ibarat lintang rembulan
    Em          Am
Takkan terpisahkan
                    Dm
Madep mantep rep bebrayan
           G              C
Tresnoku gede kalih sampeyan

[verse]

               F
Saiki critone bedo
                   G
Koe ngerabi wong liyo
                    C
Milih tresno luwih mulyo
  Em          Am
Dawuhi wong tuwo
                  Dm
Nanging aku kudu nrimo
             G            C
Senajan batinku iki iseh sayang

[reff]

     F                 G
Kahanan iki medot katresnan
     C        Em             Am
Kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan

       F              G
Katresnan kurang opo aku sayang
       C         Em       Am
Katresnan saiki dadi kenangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
             G              C
Senajan batinku iki iseh sayang

[verse]

       F
Katresnan

Kowe mbiyen janji
                        G
Ora bakal ninggalne awakku

Nanging nyatane
                            C
Kabeh kuwi amung lamis lambemu

Aku kudu iso nrimo
                Am
Tak jembarne atiku

Sabar nganti keloro
                          Dm
Mugo kowe mulyo ro wong liyo

Langgeng bebrayanan
                       G
Senajan atiku iseh sayang

Nanging aku kudu
                        C
Iso nrimo kabeh kasunyatan

[musik]

F  G  C  Em  Am  Dm  G  C
[verse]

               F
Saiki critone bedo
                   G
Koe ngerabi wong liyo
                    C
Milih tresno luwih mulyo
  Em          Am
Dawuhi wong tuwo
                  Dm
Nanging aku kudu nrimo
             G            C
Senajan batinku iki iseh sayang

[reff]

     F                 G
Kahanan iki medot katresnan
     C        Em             Am
Kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan

       F              G
Katresnan kurang opo aku sayang
       C         Em       Am
Katresnan saiki dadi kenangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
             G              C
Senajan batinku iki iseh sayang

[verse]

                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan


Chord ukulele lainnya dari Jihan Audy
Daftar Segera
MARI DUKUNG UKUIO Mari berikan dukungan untuk ukuio jika dirasa situs ini bermanfaat. Hasil donasi akan digunakan untuk biaya perawatan dan pengelolaan situs www.ukuio.com. Silahkan Klik Disini Untuk Berdonasi
Klik Disini