Chord Ukulele Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]

F  G  C  Am  Dm  G  C
[verse]

                   F            G
Mbiyen nateh ono crito aku lan koe
                   C
Ibarat lintang rembulan
    Em          Am
Takkan terpisahkan
                    Dm
Madep mantep rep bebrayan
           G              C
Tresnoku gede kalih sampeyan

[verse]

               F
Saiki critone bedo
                   G
Koe ngerabi wong liyo
                    C
Milih tresno luwih mulyo
  Em          Am
Dawuhi wong tuwo
                  Dm
Nanging aku kudu nrimo
             G            C
Senajan batinku iki iseh sayang

[reff]

     F                 G
Kahanan iki medot katresnan
     C        Em             Am
Kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan

       F              G
Katresnan kurang opo aku sayang
       C         Em       Am
Katresnan saiki dadi kenangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
             G              C
Senajan batinku iki iseh sayang

[verse]

       F
Katresnan

Kowe mbiyen janji
                        G
Ora bakal ninggalne awakku

Nanging nyatane
                            C
Kabeh kuwi amung lamis lambemu

Aku kudu iso nrimo
                Am
Tak jembarne atiku

Sabar nganti keloro
                          Dm
Mugo kowe mulyo ro wong liyo

Langgeng bebrayanan
                       G
Senajan atiku iseh sayang

Nanging aku kudu
                        C
Iso nrimo kabeh kasunyatan

[musik]

F  G  C  Em  Am  Dm  G  C
[verse]

               F
Saiki critone bedo
                   G
Koe ngerabi wong liyo
                    C
Milih tresno luwih mulyo
  Em          Am
Dawuhi wong tuwo
                  Dm
Nanging aku kudu nrimo
             G            C
Senajan batinku iki iseh sayang

[reff]

     F                 G
Kahanan iki medot katresnan
     C        Em             Am
Kahanan alasanmu kanggo ngeliyan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan

       F              G
Katresnan kurang opo aku sayang
       C         Em       Am
Katresnan saiki dadi kenangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
             G              C
Senajan batinku iki iseh sayang

[verse]

                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan
                  Dm
Opo pancen wes takdire
               G
Dadi wong ra nduwe
                    C
Senajan wegah kelangan

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Wegah Kelangan 3 - Jihan Audy mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Jihan Audy