Chord Ukulele Sayang 4 - Intan Chacha

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
Am  G  C
Am  G  Em  Am
F  G  Am

Am
Yen ono adem angin
   G                C
sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
iku tondone kangenku
        E
sing tansah nganti ati tekamu..

Am
Naliko wayah bengi
   G                C
mripatku ora biso merem
Dm                  Am
mergo kangenku kependem
         E
tansah pengen nyanding
                Am
sak kedep wes marem..

Reff :
                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              E
tansah madangi tresnoku
     F         G        C
lan ojo nganti atimu bimbang..

             C
Lan semono ugo
      Em           Am          Em
nengkene sayang tansah dadi kembang
  Am            E
nebar wangine roso kangen
        F           G       C
lan tresno mung kanggo kowe sayang..

Musik : 
Am  G  F  Dm  E  Am
Dm  Am  Dm  E  Am

Am
Yen ono adem angin
   G                C
sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
iku tondone kangenku
        E
sing tansah nganti ati tekamu..

Am
Naliko wayah bengi
   G                C
mripatku ora biso merem
Dm                  Am
mergo kangenku kependem
         E
tansah pengen nyanding
                Am
sak kedep wes marem..

Reff :
                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              E
tansah madangi tresnoku
     F         G        C
lan ojo nganti atimu bimbang..

            C
Lan semono ugo
      Em           Am          Em
nengkene sayang tansah dadi kembang
  Am            E
nebar wangine roso kangen
        F           G       C
lan tresno mung kanggo kowe sayang..

                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              E
tansah madangi tresnoku
     F         G        C
lan ojo nganti atimu bimbang..

            C
Lan semono ugo
      Em           Am          Em
nengkene sayang tansah dadi kembang
  Am            E
nebar wangine roso kangen
        F           G       C
lan tresno mung kanggo kowe sayang..