Chord Ukulele Golek Liyane - Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro] :
C  Am  Dm  G
Em  Am  G  F  G

 C       Am
Cobo tak kuat-kuatke
                   Dm
Weruh kowe karo dekne
               G
Bisoku amung dongakne
                  C
Mugo langgeng selawase~

C                     F
Lungamu ninggal kenangan
                  G
Tekamu ngirim undangan
                    C  
Medhotke tali katresnan~

                  F
Yen pancen kuwi dalane
                  G
Tak trimo keputusane
                C
Aku tak golek liyane~

[Int] :
Dm  G  C 

[Reff] :
         F
  Sak tenane aku sayang
      G
  Jero ning atiku iki
   C           
  Wegah kelangan~

           F
  Tak ikhlasne kowe ngilang
     G
  Senajan biyen kowe
         C         
  Wis tau tak sayang~

          F
  Tresnoku kok sio-sio
 G                       C        
   Ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
  Mugo kowe ora getun
 G                     C
   Cekap semanten matur nuwun~

[Musik] :
Dm  G  Em  Am
Dm  G  C 
Dm  G  Em  Am
Dm  G  C  G

C                  Am
Cubo tak kuat-kuatke
                   Dm
Weruh kowe karo dekne
               G
Bisoku amung dongakne
                  C
Mugo langgeng selawase~

C                  F
Lungamu ninggal kenangan
                  G
Tekamu ngirim undangan
                    C  
Medhotke tali katresnan~

                  F
Yen pancen kuwi dalane
                  G
Tak trimo keputusane
                C
Aku tak golek liyane~

[Int] :
Dm  G  C

[Reff] :
         F
Sak tenane aku sayang
      G
Jero ning atiku iki
   C          
Wegah kelangan~

           F
Tak ikhlasne kowe ngilang
     G
Senajan biyen kowe
         C        
Wis tau tak sayang~

          F
Tresnoku kok sio-sio
 G                       C       
Ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
Mugo kowe ora getun
 G                     C   
Cekap semanten matur nuwun~

         F
Sak tenane aku sayang
      G
Jero ning atiku iki
   C          
Wegah kelangan~
           F
Tak ikhlasne kowe ngilang
     G
Senajan biyen kowe
         C        
Wis tau tak sayang~

          F
Tresnoku kok sio-sio
 G                       C       
Ninggal tatu nembus jroning dodo
        F
Mugo kowe ora getun
 G                     C
Cekap semanten matur nuwun~