Chord Ukulele Cidro 2 - Happy Asmara

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro]
Am  Em  F  G  C
Am  Em  Am  D  G  C

  G                C
Durung nganti garing
Am                Em
Tatu sing ning atiku
F                   Em
Tego-tegane slirammu
Dm             Am      G
Nambahi loro batinku

C              Em
Aku ora percoyo
          Am         Em
Nanging kabeh iki nyoto
 F                     Em
Cetho ning ngarepe moto
  Dm        Em      G  C
Yen sliramu kuwi Cidro

Am                    Em
Panas-panase srengenge kuwi
F                  C
Kang nguliti awak iki
Am                      Em
Nanging sek panas rasaning ati
E
Nyawang kedadean iki

[Reff]
C                   G
Lungo awakku seng kudu lungo
Am                    Em
Timbang batinku keloro-loro
F                 Em
Ra bakal awakku iki
F               G
Bali nemoni sliramu

C                 G
Lilo awakku iki wes lilo
Am               Em
Senajan loro ning jero dodo
F                     Em
Yen pancene uwes nasibku
F                     G    C
Kudu pisahan karo awakmu

Kembali ke : (*), (**), Reff

[Ending]
F                       Em
Yen pancene uwes nasibku
D                    G  C
Kudu pisahan karo awakmu

[Outro]
Dm  Em  F  G  C