Chord Ukulele Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma Ft. Prabu

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma Ft. Prabu yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[Intro :] 
C  G  Am  Em  F  C  G

C                  G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am              Em
anggonku le ngenteni kowe
    F       C
wis ono sesasi
F           G
genep dino iki

C                    G
mas yen pancen tresnoku iki
Am                Em
mbok anggep ra ono gunane
F         C
aku ra kuciwo
     F      G
lan aku ra loro

[Reff :]
 C                G
dek lungaku ra keget cidro
 Am              Em
aku lagi pengen mikir kerjo
 F             C
tak jaluk kowe ojo
         G
ke loro-loro

C                    G
mas tresnoku mung siji kowe
   Am                Em
langit bumi kang dadi saksine
 F              C
yen neng ati ra ono
             G
wong lanang liyo

      F           G
kowe rasah sok mutusi
    Em          Am
aku ra neng endi-endi
    F           G         C
aku lungo among golek rejeki

[Rapp I :]
C
pangapurane awakku ra tau
nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku nganti
ora duwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
   Em
nyanyi, koe kudu ngerti
lungaku golek rejeki
F
dongakno lakuku ngayahi
kewajibanku
C
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
G
Wes dadi kahanan aku
lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan

[Reff :]
 C                G
dek lungaku ra keget cidro
 Am              Em
aku lagi pengen mikir kerjo
 F             C
tak jaluk kowe ojo
         G
ke loro-loro

C                    G
mas tresnoku mung siji kowe
   Am                Em
langit bumi kang dadi saksine
 F              C
yen neng ati ra ono
             G
wong lanang liyo

[Rapp II :]
C
ojo keloro loro lungaku
ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku
wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo mergo
aku tansah setyo
F
kudu percoyo tresnoku iki
mung siji kowe
C
wani sumpah mati neng ati
ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne ora
mung ono lambe
G
tunggunen baliku bebrayan
tekan sak lawase

[Reff :]
 C                G
dek lungaku ra keget cidro
 Am              Em
aku lagi pengen mikir kerjo
 F             C
tak jaluk kowe ojo
         G
ke loro-loro

C                    G
mas tresnoku mung siji kowe
   Am                Em
langit bumi kang dadi saksine
 F              C
yen neng ati ra ono
             G
wong lanang liyo

      F          G
kowe rasah sok mutusi
    Em          Am
aku ra neng endi-endi
    F          G         C
aku lungo among golek rejeki

[Rapp III :]
C
anggonku ngabari yo
mung lewat BBM-man
G
kadang sinyal angel marai
dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar ora
usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui mestine
akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe ojo
nganti ilang roso
C
senajan aku kerep gawe
gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak jembare
laut samudro
G
kowe kudu ngerti yen aku
iki mung cah kerjo

[Reff :]
 C                     G
mas  yen pancen kuwi karepmu
 Am                 Em
aku yo mung tansah biso nunggu
 F           C             G
tak kuatne atiku tanpo sliramu

C                   G
mas nadyan kowe lungo kerjo
     Am              Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
F             C            G
ojo nganti kegodho wanito liyo

[Outro :]
   F       G              C
sabaro aku yo mung cah kerjo
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Aku Cah Kerjo - Nella Kharisma Ft. Prabu mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Nella Kharisma Prabu