Ukulele Itu Asik!

Sabtu, 12 Oktober 2019

Chord Ukulele Pikir Keri - Nella Kharisma

kunci ketrung pikir keri nella kharisma mudah dari c
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
Am F C G
 
Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
F                      C
Yen ra gelem tak jagongi
C                        G
Sing ra penting pikir keri
 
Am                      F
Yen kowe gelem tak sayang
F                      C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C                 G
Rasah kakean alesan
 
[INTERLUDE]
Am F C G
 
Am                 
Iki ati du parkiran
                   F
maju mundur rakaruan
F                  
Iki ati du layangan
                     C
tarik ulur sembarangan
C                                                  
Nanging tresno iki udu
               G
es teh plastikan
G                 
Sing mbok cantelke
                     Am
lalu engkau tinggalkan
 
 
Am                  
Janjimu koyo mendung
                F
ditunggu ora udan
F
Tresnaku kesandung
                C
aku jebul kapusan
C
Jodoh bakal tekan
                G
ora bakal kijolan
G
Nek bejo yo mantenan
                  Am
nek ora tep syukuran

Am  G    F Am  G   F 
Pikir keri pikir keri
  E              Am
ketimbang loro ati

Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
F                      C
Yen ra gelem tak jagongi
C                        G
Sing ra penting pikir keri
G
Oooo
Am                      F
Yen kowe gelem tak sayang
F                      C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C                 G
Rasah kakean alesan
 
[INTERLUDE]
Am F C G
 
Am                   
Nek iki pancen dalane
                  F
tak tompo opo anane
F                     
Gusti niku mboten sare
                     C
kowe kui seng jengkelke
C                             G
Abot dirasakne rakuat dibecakne
G                 
Rasah dipikir mbok
                Am
miker seng liyane
 
Am                           F
Tresnoku seng gede mbok prekne
F                
Mbok golek liyane
                   C
seng nompo opo anane
C                              G
Mending nyicel motor podo mumete
G                 
Naning ono hasile
                  Am
ketimbang miker kowe
 
 
Am  G   F  Am  G  F  
Pikir keri pikir keri
 E              Am
ketimbang loro ati
Am                   F
Yen gelem tak jak rabi
F                      C
Yen ra gelem tak jagongi
C                        G
Sing ra penting pikir keri
 
Am                     F
Yen kowe gelem tak sayang
F                      C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C                  G    
Rasah kakean alesan
 
Am                  F
Yen gelem tak jak rabi
F                     C
Yen ra gelem tak jagongi
C                        G
Sing ra penting pikir keri
 
Am                      F
Yen kowe gelem tak sayang
F                      C
Ya ojo mbok gawe bimbang
C                 G  Am
Rasah kakean alesan


EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll