Ukulele Itu Asik!

Kamis, 24 Oktober 2019

Chord Ukulele Banyu Langit - Nella Kharisma

kunci kentrung banyu langit mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
C   F  C  F
Dm  G  C

C                             Em
Sworo angin, angin sing ngredu ati
F                                G
Ngelingake sliramu sing tak tresnani

C                               Em
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi

F                                G
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
   
 Am                  Em
Ngalemo, ngalem neng dadaku

 F                          G
Tambanono roso kengen neng atiku

 Am                   Em
Ngalemo, ngalem neng aku

 F                         G
Ben ra adem kesiram udaning dalu

C                               Em
Banyu langit sing ono duwur kayangan

F                          G
Watu gede kelingan mendunge udan

C                           Em
Telesano atine wong sing kasmaran

F                               G
Setyo janji seprene tansah kelingan

[REFF]
  Am                   Em
Ademe gunung merapi prabu
 F                             G
Melu krungu swaramu ngomongke lopo
  Am                    Em
Ademe gunung merapi prabu
  F                                 G
Sing ning langgran wonosari yogyakarta

[INTERLUDE] 
C   Em  F  G
Am  Em  F  Dm  G

  Am                             Em
Janjine lungone ra nganti suwe suwe

  F                          G
Pamit esuk lungane ra nganti sore

   Am                             Em
Janjine lungo ra nganti semene suwene

F                              G
Nganti kapan tak enteni sak tekane

C                            Em
Udan grimis telesno klambi iki

  F                                 G
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji

  C                            Em
Ora lamis gedene nggonku nresanani

F                           G
Nganti kapan aku ora biso lali




EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll