Chord Ukulele Kowe Lungo Ninggal Aku - Happy Asmara

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Kowe Lungo Ninggal Aku - Happy Asmara yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Em  F  G

C                   Em
 mbiyen kowe.. njanjeni.. aku
F                   C         G
 arep urip.. bebarengan karo aku..
C                      Em
 neng nyatane.. kowe malah ro mantanmu
F                         G
opo to salahku.. kok kowe medot tresnoku

C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C            
 kowe bali ro mantanmu..

           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C
 nyengsarakke..

Musik :
F  G  Em  A
Dm  G  C  G

C                 Em
 loro ati iki.. loro rasane..
F                    C          G
 kelingan janjimu, seprono seprene..
C                    Em
 kowe pancen PHP ngrusak sekabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

Reff :
         F           G
 kowe lungo ninggal aku
         C               Am
 tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
 ra nganggo nuwun sewu
        C            
 kowe bali ro mantanmu..

           F          G
 wes cukup aku neng kene
         C         Am
 aku tak golek liyane
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           C  G  Am
 nyengsarakke..
         Dm         G
 mergo kowe koyo ngene..
           F  Fm
 nyengsarakke.. 
           C
 nyengsarakke..



By: ukuio.com
Bagaikan Langit - Potret Karaoke Uk...
Bagaikan Langit - Potret Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Happy Asmara