Chord Ukulele Pilihanmu - AKD Band feat. Putri DN

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  G  Am  G
F  Em  Dm  G

[verse]

C           G
Sering kita bertemu
Am          G
Nyaman roso atiku
F           Em
Kowe seng gawe
  Dm         G
Semangat uripku

[verse]

C       G
Roso sayang iki
Am          G
Teko neng ati
F      Em
Ora ngiro
         Dm           G
Yen kowe bakal nglungani

[verse]

      F        G
Netes eluh motoku
    Em        Am
Aku terlalu jeru
     F          G           C
Salahku terlalu mengharapkanku

[chorus]

        F          G
Ben aku wae seng loro
       Em         Am
Kowe bahagia ro pilihanmu
     F           G        C
Ikhlas ati nompo keputusanmu
       F        G
Sak tenane ati iki loro
        Em          Am
Nanging kudu tak trimo
       F               G           C
Pancen salahku terlalu mengharapkanmu

[instrumental]

F  G  Em  Am
F  G  C
F  G  Em  Am
F  G  C

[verse]

C       G
Roso sayang iki
Am          G
Teko neng ati
F      Em
Ora ngiro
         Dm           G
Yen kowe bakal nglungani

[verse]

      F        G
Netes eluh motoku
    Em        Am
Aku terlalu jeru
     F          G           C
Salahku terlalu mengharapkanku

[chorus]

        F          G
Ben aku wae seng loro
       Em         Am
Kowe bahagia ro pilihanmu
     F           G        C
Ikhlas ati nompo keputusanmu
       F        G
Sak tenane ati iki loro
        Em          Am
Nanging kudu tak trimo
       F               G           C
Pancen salahku terlalu mengharapkanmu

[post-chorus]

    F       G
( sepurane aku yo mas )
    Em            Am
( kabeh iki dudu salahmu )
    F              G       C
( dudu maksud gawe gelo atimu )
       F        G
Sak tenane ati iki loro
          Em            Am
( nanging aku mung nganggep konco )
       F               G           C
Pancen salahku terlalu mengharapkanmu

[chorus]

        F          G
Ben aku wae seng loro
       Em         Am
Kowe bahagia ro pilihanmu
     F           G        C
Ikhlas ati nompo keputusanmu ho
       F        G
Sak tenane ati iki loro
        Em          Am
Nanging kudu tak trimo
       F               G           C
Pancen salahku terlalu mengharapkanmu
       F          G
Pancen salahku hu uu
                    C
Terlalu mengharapkanmu




By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari AKD Band Putri DN