Chord Ukulele Iseh Tresno - Bang Boo

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

[intro]
C  G  Am  F
C  G  Am  F

[verse]

C
Opo iseh ono
Roso tresno ning atimu
    Dm      F        G
Dinggo aku, dinggo aku

  C
Jujur aku rung iso
Malekke tresnoku sing biyen
  Dm    F        G
Tau ono neng atiku

[pre chorus]

   Am
Ibarat nunggu udan
              Em
Ra terang terang
      F
Wes koyo atiku
        G
Lelunganmu aku sing nunggu

[chorus]

C                   Am
Aku iseh pengen bali--
G        F   G      C  G
Pengen bali, karo koe---
C                   Am
Tak akoni angel lali--
G        F   G      C  G
Iseh tresno, karo koe---

[instrumental]

C  G  Am  F
C  G  Am  F

[verse]

C
Opo iseh ono
Roso tresno ning atimu
    Dm      F        G
Dinggo aku, dinggo aku

  C
Jujur aku rung iso
Malekke tresnoku sing biyen
  Dm    F        G
Tau ono neng atiku

[pre chorus]

   Am
Ibarat nunggu udan
              Em
Ra terang terang
      F
Wes koyo atiku
         G
Lelunganmu aku sing nunggu

[chorus]

C                   Am
Aku iseh pengen bali--
G        F   G      C  G
Pengen bali, karo koe---
C                   Am
Tak akoni angel lali--
G        F   G      C  G
Iseh tresno, karo koe---

C                   Am
Aku iseh pengen bali--
G        F   G      C  G
Pengen bali, karo koe---
C                   Am
Tak akoni angel lali--
G        F   G      C  G
Iseh tresno, karo koe---




By: ukuio.com
Download Chord

Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Bang Boo