Chord Ukulele Sorry I'm Sorry - Mala Agatha

Lihat Sekarang
Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Sorry I'm Sorry - Mala Agatha yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro : 
C

Reff :
    C              G
Rasane koyo wong mati suri
        Am              Em
yen kelingan kowe nglarani ati
     F               C
mengapa dulu aku kau cintai
         D              G
sekarang kau tinggal pergi..

   C             G
Ibarat gurun radadi kali
         Am        Em
wes ra bakalan aku mbaleni
  F                   C
pilih pergi timbang loro ati
          Dm        G      C
yen kon balen sorry i'm sorry..

F         G          C  G  Am
..ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
..mergo aku wes oleh gantine
F         G          C  G  Am
..ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
..ojo rumongso
F           G          C
..kowe sing gantheng dewe..

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone..

Musik:
C  G  Am  Em
F  C  F G

Reff :
     C              G
 Rasane koyo wong mati suri
         Am              Em
 yen kelingan kowe nglarani ati
      F               C
 mengapa dulu aku kau cintai
          D              G
 sekarang kau tinggal pergi..

    C             G
 Ibarat gurun radadi kali
          Am        Em
 wes ra bakalan aku mbaleni
   F                   C
 pilih pergi timbang loro ati
           Dm        G      C
 yen kon balen sorry I'm sorry..

F         G          C  G  Am
..ra abot aku ninggalke   kowe
F        G       C        C
..mergo aku wes oleh gantine
F         G          C  G  Am
..ra abot aku ninggalke  kowe
Dm      Em
..ojo rumongso
F           G          C
..kowe sing gantheng dewe..

    C        
Lanangan ra mung siji
       G
koe pergi golek ganti
   Am
timbang pikir ngengkleng
        Em
pikiran dadi sepaneng
 F
abang-abang lambe
        C
kowe ngomong sak penake
  F
terusno lakonmu
          G
tak golek dalanku dewe

    C
Kelakuanmu soyo kece
  G
bikin kesel gue
    Am
nggolek inspirasi
         Em
ra sah kakean atraksi
      F
manungso mung nglampahi
       C
Gusti Allah ngijabahi
  F
kowe karo aku
        G                C
ditakdirne pancen du jodone.. 



By: ukuio.com
Lihat Sekarang

Chord ukulele lainnya dari Mala Agatha