Chord Ukulele Pingal - Happy Asmara

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Pingal - Happy Asmara yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro)
F  G  Em  A
Dm  G  C

C                 
Piye.. sing njelaske
             F
karo wong tuo..
G                     C
Wes ngelakoni tekan semene..
G/B   A       
Nek akhire bakal
             Dm
bubar pisahan..
        G      
Kowe kegodo tresno
              C
karo wong liyo..
   C            
Ngelali.. kowe sing
              F
tau omong dewe..
G                     C
Nglakoni tresno tekan tuo..
G/B    A      
Ora ngeliyo mung
                Dm
aku neng atimu..
          G     
Nanging saiki atimu
             C
ono wong liyo..
F      G
Ibarat esuk mendung..
Em    A      Dm
Awan aku kudanan..
             G
Sore mbok larani..
                C
Mbengi tak tangisi..


(Chorus)

                F
Mung iso mbayangke..
          G
Kabeh kenangan..
                Em
Kowe tak boncengke..
                    A
Turut dalan kekepan kudanan
           Dm
Saiki nyatane..
             G
Kowe malah milih..
               C C7
Dikekep wong liyo..
               F
Opo kowe ra kroso..
              G
abot'e atiku..
          Em
Kudu kelangan..
                            A
Wong sing paling tak tresnani..
          Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               C
Nek ora mbok dulang..

(Int.)

F  G  m
F  G  C

F      G
Ibarat esuk mendung..
Em    A      Dm
Awan aku kudanan..
              G
Sore mbok larani..
                 C C7
Mbengi tak tangisi..

(Chorus)

                F
Mung iso mbayangke..
          G
Kabeh kenangan..
                Em
Kowe tak boncengke..
                    A
Turut dalan kekepan kudanan
            Dm
Saiki nyatane..
             G
Kowe malah milih..
               C C7
Dikekep wong liyo..
               F 
Opo kowe ra kroso..
              G
abot'e atiku..
         Em
Kudu kelangan..
Wong sing paling..
               A
tak tresnani..
           Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               F  Fm  C
Nek ora mbok dulang..
Dm
Rajenak dolan..
           G
Radoyan mangan..
               F   Fm  C
Nek ora mbok dulang..
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sab...
Aisyah Istri Rasulullah - Nissa Sabyan Karaoke Ukulele Untuk Cover

Chord ukulele lainnya dari Happy Asmara