Chord Ukulele Tresno Waranggono - Denny Caknan Ft. Yeni Inka

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Tresno Waranggono - Denny Caknan Ft. Yeni Inka yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

Intro :
C  Am  Dm  G
Dm  C  G
C
Nelongso roso rasane
Am
Nangis jeroning atiku
F                        G
yen kelingan esem gemuyumu
Dm
Laras sworo gending tresno
Em                  Am
Gawe kangen ning atiku
F                      G
Tansah eling aku ro sliramu

C
Duh Kang Mas sak tenane
Am
Aku ngerti atimu
F                             G
Yen wis pestine aku duk jodomu
Dm
Pancen roso kari roso
Em                Am
Kudu lilo nggonmu nerimo
F                       G
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

(*)
C
Ra keroso wis sewindu
Am
Nggonku ora ketemu
F                              G
Kegugah atiku…kerungu suaramu
Dm
Aku mung biso ndedungo
Em                  Am
Waranggono sing tak tresno
F                     G
Mugo biso urip tentrem mulyo

(**)
C
Tak tulis lakon tresnamu
Am
Ing gending katresnanku
F                              G
Tak timbangne saben kangen sliramu
Dm
Sak tenane aku nangis
Em              Am
nanging tresno wis ginaris
F                    G
Tak lakoni kanti ikhlas ati..


[Reff:]
Am
Wuyungku ngelayung
F
Ngamboro ing awang awang
Dm
Tanpo biso nyanding
G
Aku mung biso nyawang..
Am                                F
Tumetes eluh ku…deres mili ono pipi
Dm                         G
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Em               Am
Wis lilakno aku kang Mas
F            C
Wis cukup lalekno
Dm                          G
Lelakon tresno iki bakal dadi cerito
C
Tresno Waranggono

Int:
C  Am  Dm  G
Dm  C  G
Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Tresno Waranggono - Denny Caknan Ft. Yeni Inka mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Denny Caknan Yeni Inka